Testiryhmähakumme on päättynyt. Saimme valtavan määrän hakemuksia, kiinnostuneiden suuri määrä yllätti meidät positiivisesti. Iso kiitos kaikille hakemuksensa lähettäneille! Koska hakemuksia saapui paljon, niiden läpikäymiseen menee hetki aikaa. Ilmoitamme kaikille valituksi tulleille viimeistään 8.4. Pysytään kuulolla!

Haimme 2.4. päättyneellä haullamme kesärengastestaajia alla olevin tiedoin:

Testaamme uutta kesärengaskumiseosta ja etsimme testiryhmäämme autoilevia kansalaisia ympäri Suomen. Tässä testiryhmässä ei sukupuolella ole väliä ja testiauto voi olla uusi tai vanha, etu-, taka- tai nelivetoinen henkilö- tai pakettiauto. Vaatimuksena testiryhmään pääsyssä on, että ajat paljon ja sitoudut kertomaan kokemuksesi testattavasta rengassarjasta meille kuukausittain. Testiaika on kesärengaskausi 2018 ja testit alkavat heti kelien salliessa. Testiryhmän jäsenenä saat autoosi/omaksesi testaamasi renkaat alleasennettuna, sekä kunnian olla mukana kehittämässä suomalaista osaamista ja työllisyyttä.

Miten haen:
Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot, miksi juuri sinä olisit hyvä testaaja. Kerro ainakin, missä ja kuinka paljon ajat tulevana kesänä ja minkälaisella autolla. Haemme ryhmäämme eri ikäisiä ja erilaisia autoja ja kuskeja, joten hae mukaan rohkeasti!

Lähetä hakemuksesi yhteystietoineen 2.4. mennessä joko sähköpostitse osoitteeseen myynti@assarengas.fi tai postitse osoitteeseen Talvitientie 18, 16900 Lammi.

Tietoa meistä ja testistä:
Ässä Uusiorenkaat on Hämeenlinnan Lammilla sijaitseva perheyritys. Valmistamme 40 vuoden kokemuksella henkilö- ja pakettiautojen renkaita kierrättämällä vanhat renkaat uusien raaka-aineiksi ja käyttämällä ainoastaan pintakuviointiin neitseellistä kumiraaka-ainetta. Käytämme valmistuksessa ainoastaan myrkyttömiä, PAH-vapaita kumilaatuja ja erillisen tarkistuksen läpikäyneitä rengasrunkoja. Valmistuksemme täyttää ISO 9001 –ja ISO 14001 –mukaiset laatu- ja ympäristövaatimukset ja renkaamme saivat ensimmäisenä Suomessa E108 –hyväksynnän. Jokainen rengas syntyy meillä käsityönä ja se käy kaikissa työvaiheissa läpi huolellisen tarkastuksen. Näin varmistamme, että tehtaastamme asiakkaalle lähtee aina laadukas, huolella valmistettu rengas. Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja teemme joka päivä töitä sen eteen, että suomalaiset saavat jatkossakin ajaa kotimaisilla, turvallisilla ja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavilla renkailla. Laajennamme testiyhteistyötä nyt ammattiautoilijoista myös kuluttajapuolelle, sillä suurin osa renkaistamme pyörii päivittäin henkilöautojen alla.

Testistä saatavat tulokset käytämme tuotantomme kehittämiseen. Emme julkaise yksittäisen henkilön testituloksia/nimiä tai henkilöä yksilöiviä tietoja missään yhteydessä. Emme luovuta tai käytä yhteystietoja suoramarkkinointiin tai muuhunkaan kuin omaan testitarkoitukseemme. Julkaisemme omassa markkinoinnissamme testituloksia ja mahdollisesti myös testaajien antamia yksittäisiä kommentteja testaajan nimeä paljastamatta. Testaaja täyttää kerran kuukaudessa kaksisivuisen testilomakkeen, jossa hän arvioi renkaan käyttäytymistä eri tilanteissa kouluarvosanoin 4-10.

Testattavien renkaiden arvot vaihtelevat 235€:sta 440€:oon rengasmallista ja –koosta riippuen. Testaaja saa renkaat haltuunsa ilman veloitusta ja testin päättyessä omakseen. Luovutuksesta muodostuu saajalleen veronalainen korvaus, minkä vuoksi ilmoitamme verottajan vuosi-ilmoituksella luovutetun rengassarjan arvon. Tätä tarkoitusta varten tarvitsemme testaajan henkilötunnuksen. Rengassarjan arvo huomioidaan henkilön kokonaisverotuksen osana, eikä siitä tehdä erikseen ennakonpidätystä/maksua. Esimerkkilaskelma, vaikutus vuosiverotukseen: Henkilön kokonaisveroprosentti on 20%, saadun rengassarjan arvo on 300€, jolloin kokonaisveron määrä saadusta rengassarjasta on 60€. Lisätietoja myynti@assarengas.fi tai p. 03 633 7299.

Valikoimassamme myös:

-renkaiden paikkaukset
-renkaiden kausisäilytys
-käytetyt renkaat
-vanteet
-muiden valmistajien renkaat
-kesä- ja talvirenkaiden vaihdot, vanteilleasennukset
-renkaiden ja metalliromun kierrätys